Головна Новини Начальнику Тернопільської державної податкової інспекції, його сину та двом спільникам обрано запобіжні...

Начальнику Тернопільської державної податкової інспекції, його сину та двом спільникам обрано запобіжні заходи

Личаківським районним судом м. Львова, за клопотанням сторони обвинувачення, обрано запобіжні заходи начальнику Тернопільської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області, його сину – керівнику підприємства та ще 2 особам, підозрюваним у вимаганні.

У судовому засіданні прокурор наполягав на обранні безальтернативного запобіжного заходу — у виді тримання під вартою без визначення заставиначальнику Тернопільської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області, однак суд обрав тримання під вартою з визначенням понад 1 млн грн застави, а його сину —  в розмірі 420 тис грн.
Ще 2 їх спільників у вимаганні триматимуть під вартою без застави.
Нагадаємо, за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури затримано начальника Тернопільської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області та його сина – керівника підприємства, а також ще двох осіб за фактом вимагання (ч. 3, 4 ст. 189 КК України). Розслідування здійснюють слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові.

Пресслужба прокуратури Тернопільської області