Головна Новини Народжений перемагати: прагнення Андрія Пушкаря втілюватимуть його учні і маленький син (Відео)

Народжений перемагати: прагнення Андрія Пушкаря втілюватимуть його учні і маленький син (Відео)

Харчувався правильно, бігав і загартовувався в улюбленому озері.Посилено тренувався і перемагав. Андрій Пушкар з Кременця 15 –кратний чемпіон світу, понад двохсот своїх нагород зберігав у домашньому підвальному спортзалі. Вірив: із сільських діток виростають чемпіони. Знав, досягнення –  тяжка праця. Життя дарувало хлопцю не лише нагороди, а й випробування, пише МЕДІАТОР

– Проблеми були трохи з грошима, приходилось самому підзаробляти з 14 до 17 років я розгружав вагони з цементом от..68 тон вдвох розгружали 7 годин, – говорив під час нашого інтерв’ю Андрій Пушкар.

Андрій швидко втратив маму, кілька років тому не стало й тата. Та він вперто йшов вперед і вів за собою майбутніх богатирів. Мрію про спорткомплекс в Тернополі втілив у реальність.

У ту фатальну середу Андрій  в черговий раз їхав на поєдинок. Але  мікроавтобус занесло під колеса вантажівки.

У 33 –    життя чемпіона обірвалось …

Чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць розповідає, досягнення спортсмен завдячує батьку. Вони разом тренувався і брали участь у змаганнях. А вісім років тому Анатолій Пушкар написав біографічну книжку про сина «Народжений, щоб перемагати».

– Андрій дуже хворів у дитинстві і ніхто не міг подумати, що він буде такий дуб. Він так тихо говорив і так спокійно ніколи б не подумав людина ростом під два метри, 130 кілограм і може таким бути, – каже чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць.

 

Тернопільські вихованців пригадують спільні заняття. Кажуть, виконати поставлені цілі без свого тренера буде важко. Але прагнення наставника –  перемагати як в змаганнях так і в житті втілюватимуть й надалі.

 

Нині частину нагород і кубків Андрія з усього спортзалу зібрали біля його армреслінгового столу і запалили свічку.

 

У житті його пам’ятають усміхненим і щирим, а в спорті левом. Таке ім’я носить його дворічний син. Друзі кажуть, це символічного, тож на малого чекають не менше перемог.

 

За тернопільським спортсменом  нині сумують усі. У рідному місті чемпіона – Кременці оголошено Дні Жалоби. Та найбільше бракує опори дружині та маленькому сину.

 

Поховають Андрія Пушкаря 16 листопада на міському цвинтарі  у селі Калинівка.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9arEfVZRn7A&w=560&h=315]