Головна Новини Нардепи від Блоку Порошенка знову передають техніку в зону АТО

Нардепи від Блоку Порошенка знову передають техніку в зону АТО

IMG_0029Народні депутати України від фракції «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА» Олег Барна, Тарас Юрик, Микола Люшняк, Степан Барна разом з керівництвом ТОВ «Бучачагрохлібпром» відновлюють техніку  та передають її у зону АТО.

Олег Барна розповів, що було прийнято спільне рішення народних депутатів з головою спостережної ради товариства «Бучачагрохлібпром»  Петром Гадзом та директором Іваном Карачкою закупити техніку, придатну для виконання різноманітних завдань у підрозділах Збройних Сил України. Дану техніку закуплено за кордоном, відновлено, проведено модернізацію і вона готова для використання за призначенням.IMG_9997

«Минулого тижня нами було передано три машини, на наступному тижні плануємо закупити ще три для відновлення та передачі нашим бійцям, які мужньо борються за нашу територіальну цілісність та незалежність » – додав народний депутат.

За словами Олег Барни,  військовий комісар Бучацько-Монастириського об’єднаного районного військового комісаріату в Тернопільській області підполковник Сергій Дзюма щиро подякував та наголосив, що цієї техніки дуже бракує, і вона є вкрай необхідною для захисту країни та життя її захисників.