Головна Новини Найбільший кінотеатр у Тернополі відсвяткував восьмиріччя

Найбільший кінотеатр у Тернополі відсвяткував восьмиріччя

Ще більше подарунків, ще більше солодощів, ще більше веселощів! Динамічно та весело у понеділок п’ятого березня улюблений кінотеатр “Сінема Сіті” відзначив свій восьмий день народження, традиційно запросивши на свято друзів. “У день народження — вся сім’я повинна збиратися разом” – саме така концепція свята притаманна закладу відтоді, відколи він тільки відкрився у Тернополі. Тому з нагоди свого дня народження у “Сінема Сіті” завжди дарують гостям перегляд сучасного мультфільму, на який запрошують своїх партнерів та друзів разом із дітьми.

Тому чимало малюків завітали до іменинників на перегляд мультфільму та чудове сімейне свято. Спочатку малечу розважали герої нового українського анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан та Людмила» – Міла та Руслан,  а також смішний та запальний Хом’як Вінницький. Веселі конкурси, танці, вікторини  захопили маленьких гостей настільки, що, мабуть, вони й забули, що попереду їх чекає чарівний світ королів, лицарів та магії на величезному екрані. Дітлахам дарували приємні сувеніри, частували морозивом, а згодом влаштували справжній солодкий бенкет! Організатори подбали, щоб усі присутні дітки отримали приємні подаруночки.

Згодом, після розваг та частувань,гостей запросили до перегляду  чудового сучасного мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан та Людмила». Як зауважила у своєму вітальному слові директор кінотеатру Тетяна Басалига, саме тернополяни, які завітали того дня в гості до “Сінема Сіті”, стали першими глядачами цієї стрічки. Адже український прокат стартує лише завтра, 7 березня.  Згодом мультфільм покажуть в Ізраїлі (з 15 березня), в Румунії і Болгарії (з 16 березня), та в Туреччині (початок прокату 23 березня). Влітку мультфільм покажуть в Польщі, Хорватії, Литві, Латвії та Кореї, і дуже скоро компанії-дистриб’ютори Китаю, В’єтнаму, Ірану та Латинської Америки оголосять про дати початку прокату на цих територіях. Всього, мультфільм попередньо проданий більш ніж на 30 територій, у тому числі країни Європи, Близького Сходу, Південної Африки, Латинської Америки та Азії.

До слова, робота над анімаційним фільмом «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» тривав з 2013 року. Його загальний бюджет становив 95 млн. грн, сума державного фінансування складає близько 20%: у вересні 2016 року мультфільм став переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно.

realno.te.ua