Головна Новини Назвався поліцейським і приставив дуло до живота: деталі нападу на дівчат...

Назвався поліцейським і приставив дуло до живота: деталі нападу на дівчат у Тернополі

Кримінальне провадження за статтею 129 ККУ співробітники Тернопільського районного управління поліції розпочали щодо 19-річного жителя обласного центру. Нетверезий молодик погрожував вбивством неповнолітній дівчині.

 На лінію 102 звернула 17-річна жителька села Байківці  і повідомила про те, що до неї на вулиці  підійшов незнайомий хлопець і погрожував зброєю. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалося потерпіла ще з двома подружками стояли неподалік магазину, коли до них підійшов молодик, назвався поліцейським і став вимагати документи.

Дівчата не сприйняли всерйоз незнайомця і спробували уникнути його компанії. Тоді зловмисник вийняв пістолет і впритул приставив дуло до живота 17-річній дівчині. Перелякавшись, неповнолітні стали просити відпустити їх. Зловмисник відвів зброю і вистрелив у повітря. Особу зловмисника поліцейські встановили. Ним виявися 19-річний тернополянин. Молодик був у стані алкогольного сп’яніння. Свій вчинок пояснити не зміг.

У нього вилучили пневматичний пістолет та магазин до нього, в якому знаходилася одна металева кулька. Розпочато досудове розслідування.