Головна Новини Міський голова присвоював собі нечувані премії

Міський голова присвоював собі нечувані премії

Зовсім недавно мало не всі видання Тернопільщини писали про одіозного мера Кременця, котрий взяв участь у зйомці фільму “Червоний. Без лінії фронту”.  Тоді мер зіграв роль прокурора.

Днями Олексій Ковальчук знову “прославився”. Однак, цього разу на іншому боці закону. Як повідомляє на сторінці у ФБ “Правий сектор Тернопільщини”, кременецького міського голову звинувачують у тому, що він перевищував свої повноваження, вдавався до корупції. Ось що написали активісти:

“Олексій Ковальчук, вкотре попався на гарячому – на цей раз активістам “Правого сектору”.
Самовільне присвоєння премій, для себе, власним підписом, за невідомі “заслуги”, в які входить: відсутність доріг у м.Кременець, екологічна катастрофа з річкою Іква, необгрунтоване підвищення тарифів на комунальні послуги та проїзд в громадському транспорті, всіх “заслуг” годі перелічити.
Відділ боротьби з економічними злочинами, вручив протокол про адміністративне правопорушення, яке передбачає за собою судове засідання і звільнення з посади. Олексій Ковальчук підписав його і визнав свою вину. Далі буде…
Цю невеличку перемогу активісти присвятили загиблому Віталію Ващенку, якого вбили в м.Кременець, за те, що боровся проти корупції… Хто зна, можливо, в ході розслідування випливуть нові факти.