Головна Новини Містика: на дорозі Тернопільщини “літають палки і трощать автомобілі”

Містика: на дорозі Тернопільщини “літають палки і трощать автомобілі”

Цієї ночі декілька авто постраждало від… літаючих палок. Саме ця пригода трапилася із водіями, які їхали трасою Тернопіль – Ланівці, на відрізку сіл Верещаки – Коржківці, повідомляли 24 вересня Ланівці Інфо.  За словами кермувальників, хтось прицільно жбурляв гілляччя по автомобілях.

Побите лобове скло та подряпини на дверцятах – так закінчилася поїздка ланівчанина із Тернополя додому. Каже, що не відразу зрозумів що трапилося, вирішив повернутися – і знову відчув удари. Тоді вже зателефонував на лінію 102. Нам стало відомо і про інших потерпілих, які до поліції не зверталися. Проводиться перевірка даного факту правоохоронцями.

У коменатрях до цієї новини знайшлись ще потерпілі. Так чоловік на ім’я Сергій написав:

“а сьогодні постраждало ще 3 машини ваз. бмв. та мерседес, почалося в 20.34 по машині мого швагра БМВ, а вчора те саме сталося зі мноюо коли я з дітьми та дружиною повертався з Тернополя з дитячої лікарні о 22.35 в мене влучило дві палиці досить великих розмірів, побили праве крило, праву дверку та подерли капота, а після мене буквально менше ніж за хв. я бачив в дзеркало заднього виду ту машину, постраждала інша автівка на певно та що на фото”, – пише Сергій.

Сподіваємось, правоохоронці розберуться із цим незрозумілим явищем.