Головна Новини Молодик напідпитку, щоб дістатися до Тернополя викрав чужий автомобіль

Молодик напідпитку, щоб дістатися до Тернополя викрав чужий автомобіль

Аби дістатися до Тернополя, житель Підволочиського району викрав чужий автомобіль. Проте доїхати до пункту призначення перешкодили працівники поліції.
Повідомлення про крадіжку автомобіля марки «Opel Combo» надійшло до співробітників Підволочиського відділу поліції 12 вересня близько 23.40 від 35-річного жителя райцентру. Він розповів, що невідомий заволодів його транспортним засобом, який був припаркований на вулиці поблизу будинку.
Орієнтування на викрадений автомобіль було передано усім черговим екіпажам області. Невдовзі транспортний засіб помітили та  зупинили співробітники управління патрульної поліції на автодорозі в селі Смиківці Тернопільського району.
Причетним до незаконного заволодіння іномаркою виявився 23-річний житель Підволочиського району. Він вже не вперше вчиняє протиправне – був судимий за майнові злочини.
З’ясувалося, зловмисник не мав водійського посвідчення та ще й перебував у стані алкогольного сп’яніння.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за статтею 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом. Також вирішується питання щодо його затримання згідно статті 208 КПК.