Головна Новини Молодий тернополянин обікрав свого роботодавця

Молодий тернополянин обікрав свого роботодавця

Кримінальне провадження за фактом крадіжки, поєднаної з проникненнями, слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 24-річного жителя обласного центру. Молодий чоловік обікрав свого роботодавця.
Як встановили поліцейські, зловмисник працював на станції техобслуговування. На вихідні відпросився, мовляв, потрібно поїхати у справах до іншого міста, і саме в цей час хтось проник на СТО та вчинив крадіжку. Зі слів власника, розмір завданих збитків сягнув кількох тисяч гривень.
Встановлюючи обставини злочину, поліцейські помітили кілька цікавих деталей, зокрема те, що зловмисник, проникаючи в приміщення, відважив пластикове вікно ломом, який напередодні зник зі станції.  По-друге, була пошкоджена камера відеоспостереження. Ще одна важлива деталь, яка навела на думку, що до крадіжки може бути причетний хтось з працівників, – використання специфічного ключа, яким замикали двері тимчасової споруди СТО: злодій  ним скористався. Власник повідомив, що зникли два зварювальних апарати, пристрій для вирівнювання автомобільних дисків та інше майно.
Оперативними заходами розшуківці з’ясували: ретельно спланував крадіжку 24-річний працівник станції. Молодик, аби відвести від себе підозру, відпросився у роботодавця. Знаючи, де знаходиться камера відеоспостереження, пошкодив її. Проте уникнути відповідальності не вдалося.  Зловмисника допитано, у скоєному він зізнався. Частину краденого поліцейські вилучили.Триває досудове розслідування.