Головна Новини Молодий тернополянин безслідно зник у Франції

Молодий тернополянин безслідно зник у Франції

Молодий хлопець, який народився на Тернопільщині, пропав в регіоні Іль-де-Франс. Про зникнення юнака у Франції повідомила голова асоціації «АРТ культура і креативність» Любов Боднарчук (Lubov BO), пише Файне Місто

Наша Асоціація офіційно розпочала пошуки пропавшого! Олександр Кулик народжений 7-го квітня 1999 року в Україні, у Тернопільській області. У Франції проживав з батьком в 93400 Sain – Ouen. Ходив з батьком на роботу, коли приїжджав до нього з України. Останній приїзд з України – кінець зими 2020-го. Під час карантину перебував з батьком вдома. Неконфліктний, але перебував в подавленому стані через карантин, – повідомляє жінка.

За її словами, Олександр вийшов в неділю, 10-го травня 2020-го, з дому в магазин і не повернувся.

Хлопець не зловживав спиртним. Був одягненим в чорну кофту і сірі штани. Високий, худорлявий, світле волосся, голубі очі, – розповідає Любов Боднарчук.

Батько вже подав заяву в поліцію.

На даний момент пропавшого не фіксували в лікарнях і моргах Іль де Франсу. В поліції також немає серед затриманих. В Україну не міг податися – перевірено, – каже вона.

Є підозра, що в нього могли бути друзі – молдавани чи румуни, які, зі слів батька, не дуже позитивно впливали на молодого хлопця. Але, інформація не підтверджена, бо батько їх особисто не знав.

Любов Боднарчук просить про максимальний репост.

ЯКЩО ВИ ДЕСЬ БАЧИЛИ ЦЮ МОЛОДУ ЛЮДИНУ ЧИ ЩОСЬ ЗНАЄТЕ ПРО НЬОГО, БУДЬ ЛАСКА, ПИШІТЬ МЕНІ В ПРИВАТ ЧИ НА НОМЕР 0624703475 (ПИШІТЬ СМС). Хто може, розмістіть інформацію про пошук в румунських і молдавських групах, – закликає вона.