Головна Новини Молода тернополянка працювала сутенеркою у Києві

Молода тернополянка працювала сутенеркою у Києві

Про те, що у Києві затримали сутенерку з Тернопільщини, яка “продавала” дівчат по тисячі за годину повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Вони розміщували на одному з сайтів оголошення про надання послуг сексуального характеру з вказанням контактних номерів телефону. Спільницею подружжя була їхня подруга – 27-річна уродженка Тернопільщини, яка відповідала на дзвінки та приймала замовлення від клієнтів. Подружжя безпосередньо підшукувало дівчат та контролювало надання ними сексуальних-послуг.

Вартість послуг становила 1000 гривень на годину, з яких повія отримувала половину, інші 50% забирали організатори.

На даний час двом організаторам злочинного бізнесу та їх спільниці оголошено підозру ч.2 ст.303 КК України (сутенерство або втягнення особи у заняття проституцією за попередньою змовою групою осіб, щодо кількох осіб) та обрано запобіжні заходи: організаторам злочину – тримання під вартою, пособниці – домашній арешт.

Крім того, в межах слідства встановлюється інші особи, які можуть бути причетними до злочину, у тому числі щодо неповнолітніх. Сутенерам за вчинене загрожує до 7 років позбавлення волі.