Головна Новини Минулої ночі у Тернополі водій-порушник хотів “вирішити питання тут і зараз”

Минулої ночі у Тернополі водій-порушник хотів “вирішити питання тут і зараз”

Вчора, 4 серпня, близько 22 години, під час патрулювання вулиці 15 Квітня, інспектори побачили транспортний засіб MAN, водій якого грубо порушив Правила дорожнього руху.

Патрульні відразу ж зупинили правопорушника. Під час перевірки документів з’ясувалося, що водій перевозив великогабаритний вантаж без відповідного дозволу органів Національної Поліції. Надалі, продовжуючи спілкування з кермувальником, останній, намагаючись уникнути відповідальності, запропонував поліцейським “усі питання вирішити тут і зараз”, без складання відповідних адміністративних матеріалів.

53-річного чоловіка неодноразово попереджали, що пропозиція неправомірної вигоди тягне за собою кримінальну відповідальність, та він продовжував пропонувати патрульним кошти у розмірі 200 гривень.

У результаті на водія було складено постанову за ст. 132-1 КУпАП (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами).

Окрім того, інспектори викликали слідчо-оперативну групу, оскільки за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, передбачено кримінальну відповідальність згідно з статтею 369 Кримінального Кодексу України.

Шановні громадяни, порядок починається з кожного з вас! Якщо ж ви порушили закон – відповідайте, не шукаючи “додаткових виходів” із ситуації, яка склалася!