Головна Новини Минулої ночі в Скалаті зайнявся цех з виготовлення деревного вугілля

Минулої ночі в Скалаті зайнявся цех з виготовлення деревного вугілля

11 квітня о 03:29 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу будівлі цеху з виготовлення деревного вугілля в с. Ст. Скалат Підволочиського району. На виклик негайно вирушив черговий караул 24-го державного пожежно-рятувального поста з м. Склат. На момент прибуття рятувальників площа горіння становила орієнтовно 500 м.кв, пожежа швидко набирала обертів. Співробітники ДСНС негайно приступили до боротьби з вогнем. Водночас, враховуючи складність пожежі, було прийняте рішення про залучення до гасіння додаткових сил та засобів. На підмогу скалатським вогнеборцям направлено черговий караул 20-ї державної пожежно-рятувальної частини з смт. Підволочиськ. Всього на місці події працювали 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 12 чол. особового складу підрозділів У ДСНС та 1 автоцистерна місцевого приватного підприємства, надана для підвезення води.

О 04:35, спільними зусиллями, пожежу на площі 500 м.кв вдалось локалізувати, а о 05:44 – її було повністю ліквідовано. Під час гасіння врятовано два складські приміщення даної будівлі.

Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі на площі близько 500 м.кв, 5 т деревного вугілля, два складських приміщення та автонавантажувач.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.