Головна Новини Медогляди для вчителів стануть знову безоплатними?

Медогляди для вчителів стануть знову безоплатними?

лікар

Птання безоплатного проведення медичних оглядів працівників закладів освіти перебуває у зоні особливої уваги Тернопільської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

У зв’язку з тим, що в окремих районах Тернопільщини почастішали випадки вимагання в освітян плати за проведення бактеріологічних та інших лабораторних досліджень, облорганізацією Профспілки було направлено листи із проханням про допомогу в цьому важливому питанні голові Тернопільської обласної ради Віктору Овчаруку та обласної державної адміністрації Степану Барні.

“Приємно, що ми знайшли порозуміння із очільниками області, яке підтверджується спільним розпорядженням від 04.07.2016 року №403-од/139 «Про проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників бюджетних установ та організацій», котрим чітко передбачено джерела їх фінансування” – йдеться у повідомленні профспілки працівників освіти і науки України.

Цікаво, чи вдасться за допомогою вищевказаного документа на місцях позбутися «добровільно-примусових» т.з. благодійних внесків?!…..