Головна Новини Матір, рятуючи десятилітню доньку від згвалтування, підрізала пенсіонера

Матір, рятуючи десятилітню доньку від згвалтування, підрізала пенсіонера

З двома проникаючими ножовими пораненнями 17 квітня бригада швидкої допомоги доправила до лікарні сімдесятирічного чоловіка.

За словами начальника Монастириського відділення поліції Владислава Лазєбніка, того дня у село, де трапилося нещастя, надійшло два повідомлення на лінію “103” і одне в поліцію. Медики та слідчо-оперативна групи виїжджали до чоловіка та до дівчинки, інформує Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

За попередньою інформацією, потерпілий пенсіонер напоїв алкоголем сусідську десятилітню дитину. Після цього затягнув її у своє помешкання, роздягнув і намагався вступити з нею в статеві зносини. Дитячі крики почули односельці та повідомили про ситуацію маму дівчинки, яка мешкала за три хати.

Жінка кинулася до сусіда, вибила вікно, а потім двері. Відтягнувши доньку, схопила ніж та нанесла поранення кривднику.Після цього забрала п’ятикласницю додому і викликала поліцію та швидку. Поранений чоловік зумів дійти до колишньої дружини, яка також викликала медиків.