Головна Новини Мати більше 5 років у розшуку, батькові байдуже: в Озерній вирішували подальшу...

Мати більше 5 років у розшуку, батькові байдуже: в Озерній вирішували подальшу долю маленьких дітей

28.05.2021 р. відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини Озернянської сільської ради. Основним питанням порядку денного було позбавлення батьківських прав батька щодо його неповнолітніх дітей, мати неповнолітніх дітей вже як більше 5 років перебуває в розшуку.

Неповнолітні діти на теперішній час знаходяться в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей у Тернопільській області ОДА. Рішення комісії: Враховуючи те, що батько не дбав про фізичне здоров’я, психологічний стан своїх неповнолітніх дітей, навчання та розвиток, вирішено позбавити батька батьківських прав.

“Шановні батьки!!! Потрібно пам’ятати, що виховання дітей відповідальна справа. Розуміння між батьками, взаємоповага, підтримка, самореалізація, баланс сімейного та особистого життя, змістовне довкілля, спільна участь у вихованні дітей, рівний розподіл домашньої роботи, як компоненти ідеї гендерної рівності, створюють сімейне середовище, сприятливе для розвитку дитини, дотримання її прав і прав формування повнолітньої особистості. Щаслива сім’я – найкращий життєвий приклад для наслідування”, – повідомив начальник служби у справах дітей Сергій Святий

https://www.facebook.com/ozerna.rada/posts/331583258352811