Головна Новини Майже 2 500 тимчасово переміщених осіб прихистили на Тернопільщині

Майже 2 500 тимчасово переміщених осіб прихистили на Тернопільщині

еміграціяВ Тернопільскій області налагоджено тісну співпрацю між управлінням державної служби надзвичайних ситуацій, міграційною службою, департаментом соціального захисту ОДА, волонтерами.

«Станом на 11 березня 2015 року на Тернопільщині зареєстровано 2436 осіб з тимчасово окупованої території та району проведення АТО, з них – 630 – неповнолітніх, – констатував він. – Зокрема, 145 осіб – з АР Крим та 2291 особи – з району проведення АТО. Всі прибулі тимчасово розміщені в приватному секторі, об’єктах соціального захисту та готелях області» зазначив Вадим Боярський.

За словами начальника управління ДСНС у Тернопільській області Віктора Маслея:«Щоденно уточнюється інформація про розміщення внутрішньо переміщених громадян з управління ДМС та департаментом соцзахисту, – наголосив він. – На відомчому сайті управління, в органах соціального захисту, банківських установах, сільських та селищних радах, підрозділах Державної міграційної служби, на залізничному та автомобільному транспорті розміщено інформаційні повідомлення для громадян, які прибувають з АК Крим та АТО щодо державної соціальної допомоги та підтримки, із зазначенням номерів урядових «гарячих» телефонних ліній. Відповідну інформацію надано і через місцеві засоби масової інформації».