Головна Новини Майже десяток нових робочих місць: у селі на Лановеччині відкрили швейний цех

Майже десяток нових робочих місць: у селі на Лановеччині відкрили швейний цех

Днями у Юськівцях відбулося відкриття швейного цеху “VR-TEXTIL”, що займається виготовленням домашнього текстилю. Він розташований у частині адмінприміщення Юськовецького старостинського округу, яке не використовувалося. Супровід створення нового виробництва забезпечила Лановецька міська рада. Сьогодні тут офіційно працевлаштовані 9 осіб.

“Це вже другий швейний цех “VR-TEXTIL” – центральний знаходиться у Ланівцях. Сьогодні ми налагоджуємо тут виробництво та напрацьовуємо зручні схеми роботи, які приноситимуть прибуток. З часом можна буде говорити про розширення цеху або відкриття ще одного”, – розповідає Андрій Воронюк.

“Ми, як міська рада готові надати максимальну підтримку бізнесу, який створює нові робочі місця, легально працює та сплачує податки. Створення нових виробництв у селах для нас є одним з основних пріоритетів на шляху досягнення глобальних цілей сталого розвитку. Це дієві кроки, які дають помітні результати, як-от відкриття швейного цеху у Юськівцях”, – підкреслює міський голова Роман Казновецький.

Нагадуємо, що у приміщенні Лановецької міської ради діє інформаційний пункт для бізнесу, який безкоштовно надає консультативну підтримку для підприємців та осіб, які планують розпочати свій бізнес. Тож запрошуємо мешканців нашої громади на консультацію!

Контакти: Лановецька міська рада, вул. Незалежності, 34, м. Ланівці, телефон: 2-11-18, електронна пошта: mrada@lanmisto.gov.ua.