Головна Новини Лікар, з вини якого помер 12-річний Ромчик Кулак, хоче і надалі оперувати...

Лікар, з вини якого помер 12-річний Ромчик Кулак, хоче і надалі оперувати людей

Роман Кулак

“До уваги друзів та журналістів!
Лікар хірург з Жидачева якого відсторонили від виконання обов’язків подав апеляцію на рішення судді Галицького суду, той лікар якого так активно захищає голова районної ради в Жидачеві, що фактично є протизаконною дією, бо це тиск, на судову владу і це є злочин! Отож дорогі мої друзі, журналісти, запрошую, прийдіть в понеділок 14.01.19р., попередньо це є 11.30год. Апеляційний суд Львівської області. Львів, пл. Соборна,7.” – написав у ФБ Володимир Кулак.

“Понеділок, 14 січня 11:30 Апеляційний суд Львівської області. Суддя Каблак. Лікар в справі смерті хлопчика в Жидачівській лікарні подав апеляцію. Хоче оперувати, бо порушено його право на працю.
Нагадаю, Галицький суд суддя Волоско, прийняла законне рішення щодо відсторонення його від роботи. Але, декому не йметься.

Я закликаю народних депутатів, які курують цей округ не пхатися у справу, не лазити по Адміністрації Президента, не лазити по ОДА, не пропонувати грошей батькові, а встати на стежку закону. Адміністрація Президента України та Петро Порошенко вже прийняли рішення щодо головного лікаря цієї лікарні, якому скасували Президентську стипендію. Сьогодні, в Жидачівській лікарні працюватиме комісія Департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації щодо роботи лікарні. Бо як ми знаємо тиждень тому там сталася чергова смерть породіллі, зараз правоохоронці працюють в рамках кримінального провадження.”, – прокоментувала цю ситуацію керівник ГО “Право на вибір” Галина Янко