Головна Новини Лікарі не дають прогнозів: 11-річного тернополянина, якого поранили біля школи терміново везуть...

Лікарі не дають прогнозів: 11-річного тернополянина, якого поранили біля школи терміново везуть в Київ

Кілька дробинок, які були в зоні досяжності, уже витягли. До решти дістатися не можуть.

Живий — і це головне. Але друзі родини просять допомоги на лікування хлопчика. Поліція розшукує нападника, пише 20 хвилин.

До лікарні Максим потрапив з опіками, тому у поліції припустили, що в хлопчину кинули петардою, яка вибухнула і травмувала йому спину і пальці. Але виявилося все складніше.

Максима Капустяника, у якого серед білого дня кинули невідомим предметом, через що хлопчина потрапив до лікарні, терміново перевозять до столичної клініки. Про це повідомив батько хлопчика Ярослав Капустяник.

Максимко — шестикласник 27-ї школи Тернополя.

Нагадаємо, 21 січня до лікарні з опіками потрапив малолітній мешканець обласного центру. Медики повідомили про пацієнта поліцейських районного управління поліції. 

На місце події виїжджали працівники поліції. За попередніми даними травми, схожі на опіки від петарди, хлопчик отримав  під час катання на санках поблизу 27 школи. В нього кинули невідомий предмет. Він пропалив куртку, травмувавши спину і пальці дитині. Поліцейські встановлюють усі обставини інциденту.

О 22.00 стало відомо, що хлопчика терміново перевозять до Охматдиту, що у Києві. Нехай поліція розбирається, петарда це чи ні, – каже тато хлопчика. — Є дріб, вже кілька вилучили, — вони були фактично ззовні. Але є чимало таких, які вилучити не можуть. Медики прогнозів не дають, однак намагаються підбадьорити батьків, мовляв, живий — це головне.

Далі справа за столичними лікарями. Проте знайомі родини припускають, що дріб є у внутрішніх органах.

Яка петарда? Там дріб по всьому тілу! — каже тернополянин Андрій.

— Малому хтось вистрілив у спину під час прогулянки біля школи. Зараз родині потрібна термінова фінансова допомога, аби витягти малого.

Родина сильних статків не має.

Просимо допомоги!

Довідка Номер картки батька — Капустяника Ярослава:

 4149 6293 1549 5515

Якщо ви стали свідком цієї події, або вам відома інформація, яка допоможе встановити особу зловмисника, телефонуйте за номером у Тернополі (0352) 27-11-70 або на лінію 102.