Головна Новини Людмила Юзьків взяла під опіку Борщівський район

Людмила Юзьків взяла під опіку Борщівський район

dsc_3649Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна 25 травня представив громаді Борщівщини нового очільника – Людмилу Юзьків.
Перед зустріччю з громадою Степан Барна разом із новопризначеним керівником поклали квіти до стелли «Героям Небесної Сотні».

Перед головами РДА поставлені чіткі завдання для реалізації – першочергово це виконання мобілізації та активна антикорупційна кампанія, розвиток економіки краю, зазначив Степан Барна.
«Ми повинні дати змогу нашим бійцям піти на ротацію. Повернувшись із зони проведення АТО, вони мають побачити зміни щодо функціонування системи органів влади», – наголосив він.

Степан Барна зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка про призначення головою Борщівської райдержадміністрації Людмилу Юзьків.

«Головне – бажання працювати та вміння ефективно виконувати поставлені завдання. Жодна посада в області не продається. Перед новопризначеними керівниками стоять серйозні виклики. Тому потрібно використати потенціал краю та об’єднати зусилля для досягнення спільного результату розвитку краю та держави», – додав голова ОДА.
Людмила Юзьків подякувала за виявлену довіру та зазначила, що подальша її праця буде спрямована першочергово на вирішення питань громади краю.

«Я переконана, що шляхом тісної співпраці з депутатським корпусом, з підприємцями, правоохоронцями, волонтерами ми зможемо вивести район на новий рівень розвитку економіки, – продовжила вона. – Мої двері відкриті для кожного бізнесмена, який готовий прозоро працювати на Борщівщині. Ми сприятимемо створення відповідних умов для розвитку підприємств та вкладення інвестицій».

Степан Барна зауважив, що першочерговими завданнями у районі є проведення реконструкції районного будинку культури, районної бібліотеки для дорослих, реконструкції системи водопостачання в місті Борщові, переведення двох котелень в смт. Скала-Подільська на альтернативні види палива. У вирішенні цих питань будуть сприяти народні депутати, які утворили у Верховній Раді міжфракційне об’єднання «Тернопільщина».

Також очільник області подякував усім військовослужбовцям краю, які захищають країну у зоні АТО, волонтерам та будівельникам, які зводять фортифікаційні споруди на Сході. Активним волонтерам Борщівщини Степан Барна вручив подяки.