Головна Новини «Людина помирає, коли про неї всі забувають…», — такими були слова з...

«Людина помирає, коли про неї всі забувають…», — такими були слова з останнього відео на сторінці Назара в соцмережах

44 ОАБР імені Данила Апостола сьогодні прощалася з двома бійцями

“Сьогодні зі скорботою у серці, сумом і печаллю провели в останню путь двох наших військовослужбовців Назара та Віктора, які загинули під час виконання бойового завдання, боронячи східні рубежі України.

Назар народився, виріс та навчався у Тернополі. Він був справжнім патріотом, прагнучи захистити своїх близьких та рідний край, ще у травні 2021 року добровільно вступив до лав ЗСУ та став на захист територіальної цілісності України.

Назар був дуже молодий, мав кохану дівчину та планував одружитися, проте не судилось. У нього залишилася мама та молодший братик.

Віктор – 49-річний захисник — житель смт. Скала-Подільська, колишній голова селища, за покликом серця в перші дні війни став до лав Збройних Сил України, щоб зі зброєю в руках захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави. Він до останнього подиху був гідним захисником та вірним сином України.

Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі від гіркої втрати. Сумуємо та підтримуємо рідних та близьких у важку годину скорботи.

Запевняємо, Назаре і Вікторе, пам’ять про вас житиме вічно, тепер ви назавжди у Книзі пам’яті Героїв 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

Герої не вмирають!

Не забудемо, не пробачимо!” – повідомили на сорінці 44 окремої артилерійської бригади імені Данила Апостола.