Головна Новини “Лише разом ми можемо досягнути одвічної мети,— побудувати Соборну, Незалежну Україну” –...

“Лише разом ми можемо досягнути одвічної мети,— побудувати Соборну, Незалежну Україну” – Михайло Головко

У День Соборності України відбулася традиційна зустріч делегацій Тернопільської та Хмельницької областей на мосту через річку Збруч, який став символічним місцем єднання.

“22 січня 1919 року — дата, яка навічно закарбувалася в історії українського державотворення. Саме в цей день було ухвалено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Пам‘ятаймо, ми сильні, коли — єдині!

Лише разом ми можемо досягнути одвічної мети, за яку боролися наші предки, — побудувати Соборну, Незалежну Україну! Країну, в якій кожен буде відчувати себе господарем на своїй, Богом даній Землі!У цей великий день дякуємо нашим Захисникам — мужнім Героям, завдяки яким Україна — Незалежна держава!

Бажаю всім українцям миру й злагоди, сил і натхнення. Нехай ваші прагнення завершуються світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення рідної Батьківщини, добробут й розквіт українського народу” – сказав під час виступу голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Під час урочистостей з нагоди Дня Соборності України Михайло Головко отримав почесну відзнаку (медаль) Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної ради «400 років Хотинській битві».

“Щиро дякую голові Чернівецької обласної державної адміністрації Сергію Осачуку та голові Чернівецької обласної ради Олексію Бойко за нагороду” – повідомив Михайло Йосифович!