Головна Новини Ланівчанина поставили в один ряд з найуспішнішими людьми Євросоюзу

Ланівчанина поставили в один ряд з найуспішнішими людьми Євросоюзу

“Як приємно коли тебе одна з кращих у Європейському Союзі (ЄС) бізнес-шкіл визнає успішним і публікує інтерв`ю у себе на веб-сайті на рівні з іншими успішними світовими людьми”, – написав у ФБ ланівчанин David Androshchuk,  поділившись посиланням на статтю .

Молодий європейський посол і делегат Міжнародної моделі ООН, ентузіаст та активіст, талановитий юнак і досвідчений професіонал, який має намір змінити ситуацію та принести позитивні зміни до України. Наш випускник Давид Андрощук розповідає про те, як проживав за кордоном і як здобував глибокі знання в царині бізнесу, навчаючись у #ЄС.

Випускник однієї з кращих у Європейському Союзі (ЄС) бізнес-шкіл Давид Андрощук за час свого навчання здобув глибокі знання в галузі бізнесу. Захоплюючись дипломатією та політикою, він сподівається інвестувати свої навички й досвід у розвиток власного міжнародного бізнесу, справляючи в такий спосіб позитивний вплив на Україну.

Навчання Давида в ЄС починалося 2014 року в Мюнхені, коли його зарахували до програми підготовки бакалаврів гуманітарних наук у галузі міжнародних відносин. Він каже про це так: «Навчання в ЄС відкрило мені шлях до світу дипломатії. То був дуже насичений навчальний процес».

Практика здобуття знань не обмежувалася лише аудиторіями, тож невдовзі місто Мюнхен, з притаманними лише йому характером і культурою, почало впливати на Давида. «Там була зовсім інша атмосфера. Національна культура країни, її традиції, а ще іноземні студенти з різних куточків світу — це все було таким незвичним, але водночас дуже захопливим. Звісно, Мюнхен — місто яскраве й багатокультурне, яке надає студентам достатньо можливостей. Я вважаю, що це місто, де людина може досліджувати себе».

Давид стверджує, що міжнародна атмосфера в ЄС справила величезний вплив на розвиток його дипломатичних навичок. «Такт і дипломатія є навичками, зорієнтованими на розуміння інших людей та чуйність до їхніх поглядів, вірувань, ідей і почуттів. І міжнародна атмосфера в ЄС допомогла мені розвинути саме ці навички й дала змогу навчитися спілкуватися з людьми різного походження».

Підприємницькі здібності Давида було використано вповні, коли він брав активну участь у багатьох гуманітарних проектах, зокрема в медичній місії до м. Долини, у діяльності НДО «Небеса» й доставленні гуманітарної допомоги українським пожежникам, що зрештою забезпечило відмінну практику. «Я знав, що для здобуття права стажуватися в ОБСЄ треба мати багато знань і досвіду. І я здобув це право на стажування саме завдяки своїй участі в молодіжних проектах і заходах на регіональному й національному рівнях».

Крім того, Давидові став у пригоді метод експериментального навчання ЄС, коли він брав участь у Міжнародній моделі ООН CWMUN (Change the World Model United Nations) — міжнародній конференції для молоді, зацікавленої ​​в дипломатії. «Гадаю, що участь у CWMUN у Нью-Йорку й Абу-Дабі була фантастичним досвідом. Він допоміг мені одержати загальне уявлення про світ дипломатії, виробити впевненіші навички спілкування з громадськістю, поліпшити уміння вести перемовини та, звісно ж, познайомитися з іншими людьми, зацікавленими в дипломатії».

Давид не сумнівається в тому, що навчання в ЄС було правильним вибором. «Переконаний, що ЄС зіграв важливу роль у розвитку моїх навичок у багатьох областях: не лише в дипломатії, але й в економіці, маркетингу, менеджменті та багатьох інших. Професори з величезним досвідом, знаннями й пристрастю до своїх предметів своїми методами навчання змогли прищепити нам і свої знання, і свою пристрасть».

Чому його навчило перебування в ЄС? «Ти вчишся все своє життя. Як сказав свого часу Малкольм Х: „Освіта є перепусткою до майбутнього; завтрашній день належить тим, хто готується до нього вже сьогодні“».

https://info.euruni.edu/success-stories-newsletter/…