Головна Новини Лави тернопільської поліції поповнили 18 спецпризначенців (фото і відео)

Лави тернопільської поліції поповнили 18 спецпризначенців (фото і відео)

Урочисте складання присяги відбулося 21 листопада в  Головному управлінні Нацполіції Тернопільщини. 18 поліцейських роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» присягнули чесно та сумлінно служити на благо громади та держави.
Правоохоронці пройшли відповідний курс навчань в Тренінговому центрі окремих підрозділів. Майбутні поліцейські вивчали законодавчу базу, засвоювали на практиці вогневу та тактичну підготовку, заходи фізичного впливу.
– Усі бійці протягом двох місяців засвоювали знання, які необхідні у роботі поліцейського-спецпризначенця. Вони готові до несення служби та  охорони громадського порядку, зокрема, – запевняє керівник Тренінгового центру Юрій Тивонюк.
З вітальним словом до новобранців звернувся начальник управління кадрового забезпечення Головного управління в області Андрій Зальопаний.
 – Цей день стане особливим для вас. Ви свідомо обрали професію поліцейського, тож бажаю, щоб кожен з вас чесно та сумлінно виконував покладені на вас обов’язки,а винагородою за вашу роботу нехай стане вдячність громадян, яким ви служите і захищаєте, – зазначив він.
Рядовий поліції Сергій Черняк – один з новобранців. Він переконаний,   робота складна, однак вибір професії зробив свідомо.
– Готовий їхати на Схід хоч сьогодні та застосовувати здобуті знання на практиці. Під час навчання потоваришував з хлопцями з інших областей, розраховую на дружню підnримку і під час роботи в поліції, – каже боєць.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gyIj3xmyQL0&w=560&h=315]