Головна Новини Кременчанина вважають одним із найпривабливіших артистів балету

Кременчанина вважають одним із найпривабливіших артистів балету

Кременчанина назвали у переліку найпривабливіших представників балету.

Серед таких зірок світового балету як Дезмонд Річардсон, Денис Родькін, Стівен Макрей звучить ім’я прем’єра Київської Національної опери України Станіслава Ольшанського. 

Жіноче видання Пінк опублікувало топ імен чоловічого балету, які є найпривабливішими на думку журналу.

“Станіслав – прем’єр Київської Національної опери України. Високий, гарний і сіроокий. Народився в Кременці, в дитинстві займався польськими народними танцями. Там на талановитого хлопчика звернули увагу і порадили віддати в балет. В 9 років Станіслав вступив в Київське хореографічне училище. Після закінчення працював у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької. З 2016 – соліст Київського академічного театру опери і балету ім. Тараса Шевченка. Ольшанський постійно бере участь в зарубіжних гастролях. Наприклад, танцював на гала-концерті Svetlana Zakharova & Friends разом з Денисом Родькин”, – розповідає «Pink.ua» про відомого кременчанина.

Брат Станіслава, Валерій, також професійно займається танцями та художньою акробатикою, зараз живе у Франції. Батьки знаменитого кременчанин мешкають у Кременці, вони обоє захоплюються фотомистецтвом.