Головна Новини “Креатор-Буд” традиційний генеральний партнер святкових заходів до Дня міста в Тернополі

“Креатор-Буд” традиційний генеральний партнер святкових заходів до Дня міста в Тернополі

Тернопіль відзначає цілий цикл серпневих свят: День прапора, День незалежності та День міста. У Тернополі відбудеться цілий ряд заходів: спортивні змагання, концерти, майстер-класи, Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту, пісенні фестивалі та багато іншого. В міській раді кажуть, що масштабне відзначення святкових днів стало можливим завдяки спонсорам та меценатам, які підтримали фінансово. В мерії зазначають, що дуже цінують підтримку соціально відповідальних підприємців, які вболівають за розвиток і процвітання рідного міста, а також долучаються до цього фінансово.
Будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює під керівництвом Ігоря Гуди — генеральний партнер усіх святкових заходів, що відбуватимуться у Тернополі до Дня міста. Компанія підтримує відзначення Дня державного прапора та Дня Незалежності.
“Креатор-Буд» вже не вперше подає приклад співпраці влади міста та бізнесу, не стоїть осторонь міського життя.
— День міста — свято, яке об’єднує всіх, хто любить Тернопіль, усіх мешканців міста, гостей, усіх, хто колись тут був, або ще побуває. Тернопіль — місто справжніх патріотів. Тут ще за радянських часів першими підняли синьо-жовтий стяг над міською радою. Тернополяни одними з перших вийшли на майдан під час Революції Гідності, першими кинулись захищати нашу країну в АТО. Тому дуже символічно, що ми святкуємо поспіль День Незалежності та День міста. Хочу подякувати усім тернополянам, які небайдужі до долі рідного міста. Усім громадським активістам, які щодня працюють, щоб Тернопіль ставав кращим, — сказав Ігор Гуда. — Тернопіль прогресує, він набуває чітких рис європейського міста, ми можемо пишатись тихим і красивим містом, в яке приємно приїжджати, а ще приємніше жити.
Ігор Гуда привітав тернополян та гостей міста та подякував за високий рівень свідомості, активність та любов до Тернополя.
— Нині зичу усім нам миру. Хочу подякувати всім, завдяки кому ми мешкаємо у незалежній державі та красивому місті. Тернополянам бажаю здоров’я, добробуту, злагоди та Божого благословення.
Нагадаємо, Ігор Гуда та його компанія «Креатор-Буд» традиційно долучаються до соціальних ініціатив та допомагають місту. Неодноразово Ігор Гуда виділяв допомогу для навчальних закладів, встановлював вуличні тренажери, допомагав геріатричним будинкам, закупляв коштовне обладнання для лікарень. Працівники компанії зводили оборонні споруди на Сході країни. Також на рахунку “Креатор-Буду” облаштування за кошт компанії різноманітних об’єктів благоустрою. Так, з ініціативи Ігоря Гуди, реконструкцію площі Героїв Євромайдану провели теж коштом будівельної компанії. Окрім іншого, «Креатор-Буд» єдиний серед тернопільських будівельників виділив 3000 метрів квадратних на квартири бійцям АТО.