Головна Новини Котельню на бульварі Просвіти та прибудинкові території обстежили фахівці Держпродспоживслужби

Котельню на бульварі Просвіти та прибудинкові території обстежили фахівці Держпродспоживслужби

У деяких ЗМІ Тернопільщини з’явилася інформація, у якій йдеться про можливу фальцифікацію результатів вимірювання шуму роботи котелень, зокрема, котельні на бульварі Просвіти, 9 у Тернополі.
Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області вважає такі звинувачення безпідставними та необґрунтованими.
3 вересня 2019 року Комісія Управління ЖКГ Тернопільської міської ради, у складі якої був присутній завідувач відділу безпеки середовища життєдіяльності Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Гурський Остап Йосифович та спеціаліст Тернопільської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби проводили обстеження даної котельні на бульварі Просвіти, а також прибудинкових територій.
Громадські активісти та жителі прилеглих будинків були присутні на місці проведення дослідження. Вони мали змогу переглянути та ознайомитися з результатами вимірювання, які зафіксував шумомір у різних точках на території котельні, і на прибудинкових територіях.
Фахівці Тернопільської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби готові у будь-який час виїхати на об’єкт для проведення повторних прозорих дослідження.
Для замовлення досліджень жителі можуть звернутися у Тернопільську державну регіональну лабораторію Держпродспоживслужби за адресою: м. Тернопіль, вул. Кн.Острозького, 68, телефон 52-20-83.