Головна Новини Корисно знати: перелік електронних сервісів для тернополян

Корисно знати: перелік електронних сервісів для тернополян

Прес-служба Тернопільської міськради назвали повний перелік електронних сервісів, котрі розробили для зручності тернополян, а головне – економії часу. На цих ресурсах можна оплатити за комунальні послуги, замовити “Файну карту”, записатися в чергу до дитячого садочка тощо

“Тернополяни♥️, ми підібрали для вас список e-сервісів, якими ви можете скористатися і зекономити час.

?Збережіть собі, щоб не загубити:

➡️ВІДКРИТЕ МІСТО
?http://opencity.in.ua/#r=UA61101

Система, що дає можливість мешканцям Тернополя звернутися до працівників відповідних підрозділів міської ради з повідомленням про комунальні проблеми та стежити online за їх вирішенням.

➡️ФАЙНА КАРТА
?https://fayna-karta.te.ua/

Веб-ресурс, на якому ви знайдете усю інформацію щодо електронних проїзних квитків та можете онлайн подати документи на виготовлення «Карти тернополянина».

➡️ДеТРАНСПОРТ ТЕРНОПОЛЯ
?http://detransport.com.ua/

Онлайн-система спостереження за рухом громадського транспорту Тернополя. Користувачі веб-порталу мають можливість дізнатися, як за допомогою громадського транспорту дістатися з однієї точки міста в іншу, бачити карту маршрутів транспорту у Тернополі та спостерігати, де у даний час знаходиться потрібний тролейбус чи автобус.

➡️ОПЛАТА КОМУНАЛЬНИХ ПЛАТЕЖІВ
?www.oplata.te.ua

Електронна платіжна система, що призначена для здійснення розрахунків за комунальні послуги у Тернополі. Мешканці міста можуть оплатити комунальні послуги та подати показники, ввівши особовий рахунок карток VIZA та MASTER CARD. Також є можливість пошуку абонента за адресою.

➡️ПОДАЧА ПОКАЗНИКІВ
?http://www.eps.te.ua/

Онлайн-ресурс для подачі показників газу, води та електроенергії. На цьому ж сайті можна здійснити оплату усіх комунальних послуг, включаючи Інтернет, домофон, квартплату та вивезення ТПВ, а також отримати усю інформацію про стан оплати комунальних послуг за попередні місяці та наявні субсидії.

➡️ТЕРНОПІЛЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИЙ
?http://komun.te.ua/

Веб-ресурс, де розміщена актуальна та оперативна інформація про діяльність у сфері житлово-комунального господарства міста, про структуру управління та графіки прийому фахівців, а також про підприємства, які перебувають у підпорядкуванні управління.

Тут також можна залишити звернення, скаргу, зауваження чи пропозицію щодо діяльності ЖЕКів чи інших комунальних установ житлово-комунального господарства Тернополя.

➡️ДОШКІЛЬНА ОСВІТА ТЕРНОПОЛЯ
?http://www.dnz.te.ua/

Загальноміська електронна реєстрація дітей до дошкільних навчальних закладів Тернополя.

➡️ОНЛАЙН-ЗАПИС ДО ПЕДІАТРА
?http://www.tmdkl.te.ua/

Система «Електронна реєстратура» дозволяє батькам оперативно, через інтернет, не перебуваючи в черзі у поліклініці, записати дитину на прийом до дільничного педіатра. До вузького спеціаліста маленьких пацієнтів записує лише педіатр безпосередньо на прийомі.

В амбулаторній карті вказуються дата та час відвідування, тому в реєстратуру перед візитом до лікаря звертатися не потрібно.

➡️ОНЛАЙН-ЗАПИС НА ПРИЙОМ ДО СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ
?http://www.medical.te.ua

Єдиний інформаційний ресурс для закладів «Центру первинної медико-санітарної допомоги», завдяки якому пацієнти можуть записатися на прийом до дільничного сімейного лікаря або обрати іншого лікаря, дізнатися актуальну інформацію про їх діяльність та отримати відповіді на запитання.

➡️ЄДИНА СИСТЕМА МІСЦЕВИХ ПЕТИЦІЙ
?http://e-dem.in.ua/ternopil

Веб-портал, де громадяни можуть залишати колективні публічні звернення в електронній формі. Для того, щоб підтримати електронну петицію або створити нову, на сервісі потрібно зареєструватися.

➡️ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ
?https://pb.rada.te.ua/

Це інструмент, який надає можливість кожному жителю Тернополя брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста.

➡️ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ
?http://cnap.rada.te.ua/

Завдяки даному інтернет-ресурсу тернополяни можуть швидко знайти інформацію про адміністративні послуги, які надаються у ЦНАПі, отримати онлайн-консультацію та здійснити попередній запис на прийом.

Для реєстрації на прийом потрібно обрати годину та зал, в якому ви хочете отримати послугу. На порталі також існує можливість скористатися особистим «Кабінетом користувача».

➡️WEB-КАМЕРИ ТЕРНОПОЛЯ
?http://webcam.te.ua/

Веб-портал Системи централізованого відеоспостереження міста Тернополя надає можливість вільного цілодобового онлайн перегляду камер, кількість котрих у місті постійно збільшується. Наразі у Тернополі доступні для перегляду понад 380 веб-камер.

➡️САЙТ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
?http://rada.te.ua/

На сайті розміщені лінки на усі діючі електронні ресурси, також ви дізнаєтеся про графіки прийому депутатів, працівників структурних підрозділів та знайдете іншу актуальну інформацію”.