Головна Новини Конфлікт між водіями у Тернополі мало не переріс у перестрілку

Конфлікт між водіями у Тернополі мало не переріс у перестрілку

Інцидент трапився 27 вересня близько 8 години на вулиці Бродівській у Тернополі. Між водіями двох автомобілів на дорозі виникла конфліктна ситуація.
За словами потерпілих, їхній автомобіль на мосту  з порушенням правил дорожнього руху обігнав водій  «Mercedes Vito», ледь не створивши аварійної ситуації. Вони об’їхали порушника. Проте водій мікроавтобуса  наздогнав їх і під час руху почав погрожувати предметом, схожим на пістолет.
Пізніше кермувальник «Mercedes Vito» наздогнав авто потерпілих та перегородив їм дорогу. Між чоловіками почалася словесна суперечка, яка переросла у штурханину. Дружина потерпілого викликала на допомогу працівників поліції.
Правоохоронці поспілкувалися з обома учасниками конфліктної ситуації та оглянули транспортні засоби. В автомобілі «Mercedes Vito» поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет. Його вилучили і направили на експертизу. Водій мікроавтобуса стверджує, що зброю знайшов.
Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту, опитують свідків події, вилучили відео з реєстраторів та зняте телефоном.
За даним фактом слідчі Тернопільського відділення поліції відкрили кримінальне провадження відповідно до  статті 129 частини 1 Кримінального кодексу України  – погроза вбивством.