Головна Новини Кому заважає Тубдиспасер в Бережанах?

Кому заважає Тубдиспасер в Бережанах?

prihvatizatsiea_aliansaВже більше місяця колектив Бережанського тубдиспансеру активно бореться із “Невидимою Примарою” котра всіма шляхами і способами намагається ліквідувати установу.
Такі намагання проходили і кілька років тому. На щастя колективу і хворих людей, що потребують лікування справа вирішувалася на їх користь. І тільки, і тільки на превеликий жаль для Примари ця справа була не вдалою.
І ось, коли закрити офіційно не вдається,- Примара почала діяти таємно… і підступно.
Звернень підготовлено було багато… пройшли обговорення, підтримка ГО “Бережанський Майдан”, ГО “Бережанська самооборона ім.Героїв Лисоні”, очільників району, депутатів Верховної Ради України, депутатів обласної ради. Справа наче вирішена… але це тільки пригальмувало справу… Примара боїться розголосу.
Як повідомили знайомі депутати обласної ради справа не вирішена, вона переведена в напівсплячий стан.
Звісно інформація потребує перевірки і розслідування…
Закриття тубдиспансеру ведеться закулісно, не прозоро і підступно. Подейкують обласні депутати, що хтось із наших депутатів та людей з району в даній справі “Бородують”, адже шмат землі ласий… центр. Люди з області відмовилися називати прізвища.
Якщо справу перетворення славного Магдебургського м.Бережани в село не припинити, то нам грозить щось на кшталт МІСТА-ПРИМАРИ (див. і порівнюйhttp://www.depo.ua/…/zatonuvshiy-25-let-nazad-gorod-prizrak…).
Варто запитати Очільників району і їх заступників, депутатів області і району, що Вони зробили, роблять і мають намір зробити для зупинення непоправимого процесу. Буде ще сотня людей викинута на біржу праці, чиїсь діти і батьки будуть не доїдати.
Відмазки типу: “в країні війна”, “криза”, “зміна держустрою” не приймаються категорично, бо життя бурхливо вирує і продовжується.
Чому жоден чиновник не оголосить всерайонне зібрання, щоб порадитися, що далі робити з районом, чому не відробляють ті зарплати, котрі отримують із наших податків.
Тут потрібно завести такі порядки:
1) Прийшов на посаду – на зарплату, але мінімальну …800 грн… живи і думай, як живуть такі як Ти.
2) Зробив добру справу для примноження добробуту… добав собі 100-200 грн. …. живи, працюй і думай далі як жити…
3) Будь хоч міліонером, але щоб все працювало і приносило прибуток… добробут людям.
Хто за відновлення НАРОДНО-ГОСПОДАРСЬКОГО комплексу району і створення належних умов прошу зголошуватися.
Буду радий якщо Примара зголоситься і доведе мені протилежне, бо я вважаю, що Бережанам потрібні Здорові Українці, потрібні робочі місця і дитячі усмішки.
Прізвищ не знаю і вказувати не буду, бо злодій той хто спійманий на гарячому.
А Примарі чи Примарам раджу остудити свої емоції і потреби. Рано чи пізно Тайне стає явним. Час вже не той, – і люди не боягузи. Час знайшовся на агресію з боку РФ – знайдеться і на внутрішнього ворога.
Прошу трохи порепостити для розголосу, бо ЗЛОДЮГИ нічого не бояться, навіть тих хлопців що захищають іх спокійний сон на Сході.
Василь Мазурик