Головна Новини Компанія «Агропродсервіс» долучається до розвитку спорту в Тернополі

Компанія «Агропродсервіс» долучається до розвитку спорту в Тернополі

В рамках святкування Дня Незалежності та Дня міста в Тернополі проходить Чемпіонат Східної Європи з Аквабайку. Компанія «Агропродсервіс» теж долучилася до проведення заходів в якості Генерального партнера.

«Ми завжди казали, що наша компанія є соціально орієнтованою. Цього разу ми підтримали заходи до Дня Незлежності та до Дня міста 2016 року. В рамках цих заходів проходив Чемпіонат Східної Європи з аквабайку. Приємно, що наш вклад в розвиток цього спорту було оцінено. Дякуємо організаторам, учасникам, суддям, волонтерам та усім, хто долучився до цього спортивного свята», – сказав Генеральний директор компанії Іван Чайківський.unnamed (1)

«Дякую нашим партнерам, це федерація водно-моторного спорту, федерація аквабайку України, небайдужому тернопільському бізнесу, який виконує соціальні проекти, а це компанія «Агропродсервіс», компанія «Креатор – буд» і всі інші, хто долучився до цього свята», – сказав, в свою чергу, міський голова Тернополя Сергій Надал.

Як відомо, компанія «Агропродсервіс» на постійній основі підтримує команди з міні-футболу та кік-боксингу. Цього току – чемпіонати з аквабайку та водомоторного спорту.

http://www.agroprodservice.com.ua/