Головна Новини Клумбу під міліцією не дасть забудувати прокуратура

Клумбу під міліцією не дасть забудувати прокуратура

prokuraturaПрокуратура області пред’явила до суду позов з вимогою скасувати рішення Тернопільської міської ради та визнати недійсним договір оренди землі на вул.Валовій у місті Тернополі, а також забезпечити позов шляхом заборони забудовнику здійснювати на цій ділянці будь-які будівельні роботи.

Встановлено, що Тернопільська міська рада, прийнявши рішення про поновлення приватному підприємству договору оренди земельної ділянки на вул. Валовій, уклала з ним відповідний договір оренди 12 листопада 2014 року із терміном його дії від 8 квітня 2013 року, тобто «заднім числом».

У цьому документі зазначено, що на вищевказаній землі нібито знаходиться торговий павільйон, хоча насправді на ній не розміщено жодних споруд, а є лише клумба.

У зв’язку з цим, прокуратура області пред’явила до суду позов з вимогою скасувати рішення міської ради та визнати недійсним укладений з приватним підприємством договір оренди землі на вул. Валовій. Також прокуратура вимагає забезпечити позов шляхом заборони забудовнику здійснювати підготовчі до будівництва та будівельні роботи.

На даний час позов перебуває на розгляді господарського суду Тернопільської області.