Головна Новини Керівник Тернопільського УДАІ потрапив під службове розлідування

Керівник Тернопільського УДАІ потрапив під службове розлідування

матрифайлоВ п’ятницю 27 лютого, активісти ВО Автомайдан повідомили про грубе порушення Правил дорожнього руху керівником Управління ДАІ в Тернопільській області Андрієм Матрифайлом, в понеділок, 2 березня за словами в.о начальника управління МВС у Тернопільській області О. Богомола призначено службове розслідування  

Активісти виклали в мережу Інтернет фотографії де автомобіль Тойота з державним номерним знаком ВО 0077 ВА був припаркований на вулиці Чорновола в місті Тернопіль на пішоходному переході.

Що є порушенням ПДД,  зокрема, пункту 15.9. Зупинка забороняється: г) на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі; ґ) на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга, оскільки авто було припарковане на пішоходному переході і на перехресті.

Олександр Богомол повідомив про те, що по керівнику УДАІ Андрію Матрифайлу зараз проводиться службове розслідування: «Нещодавня інформація що начальник ДАІ в неположеному місці поставив автомобіль призначене сьогодні службове розслідування. На четвер мені подадуть результати, відповідно»

Але чи на горе-паркувальника складено адміністративний протокол та чи сплатить Андрій Матрифайло штраф, який передбачений у такому випадку не відомо.