Головна Новини “Квитків не видають, двері не відчиняють, нецензурно висловлюються”, – конфлікт між пасажирами...

“Квитків не видають, двері не відчиняють, нецензурно висловлюються”, – конфлікт між пасажирами та водіями маршруток триває

Нині соцмережі рясніють повідомленнями про те, що водії тернопільських маршруток вперто не хочуть видавати пасажирам квитки. Лише, коли наполегливо попросиш, можна отримати квиток. Нагадаємо, згідно повідомлення управління транспорту Тернопільської міськради, уже з 15 січня відповідні контролери повинні були перевіряти наявність квитків у пасажирів. І за відсутності квитка, їх штрафувати.

Проте тернополяни розповідають, що ні контролерів не бачили, ні квитків їм не видають. Більше того, жителі обласного центру розповідають про нові казуси, що траплялися з ними в маршрутках міста.

“За 5 хв проїзду маршрутці 22 мене ледь не засипали снігом, але це взагалі нічого в порівнянні з тим, що колись далше. Доїхали ми до Шота руставелі шофер не зупинився тільки запитав чи хтось виходить і поїхав далі, 6 – магазин аналогічно. Коли люди сказали що виходять ми були вже біля старого млина. Але двері не відчинились водій попросив відкрити їх руками, закриватися вони також не закривались отож закривати також прийшлось руками. Але це ще не все, ми проїхали ще десь 10 метрів ми далі не поїхали є. ТАК ЗА ЩО ПЛАТИТИ 5 ЧИ 6 грн ???” – написав Назар Городиський у соцгрупі Тернопільські плітки.

Дописувачі ФБ у коментарях жартують, мовляв, хіба за екстрим не потрібно доплачувати.

Інші тернополяни розповідають, як водії звертаються нецензурною лайкою, коли ті просять видати квиток не старого зразка, а з валідатора.