Головна Новини Катування, заборонені психотропні ліки та нелюдські знущання. Реалії психоневрологічного інтернату на Тернопільщині

Катування, заборонені психотропні ліки та нелюдські знущання. Реалії психоневрологічного інтернату на Тернопільщині

Страшні кадри про те, у яких умовах перебувають душевнохворі люди, котрі “лікуються” у Теребовлянському психоневрологічному інтернаті показали на всю країну у програмі “Секретні матеріали”, котру показували на “1+1”.

Журналісти приїхали без попередження. З ними були також і уповноважені Верховної Ради з прав людини. Побачене неприємно вразило всіх. Ніхто й подумати не міг, що сьогодні може відбуватися таке свавілля.

Як з’ясувалося, у лікарні перебуває 150 пацієнток. У палатах температура вище 14 градусів тепла не підіймається. Жінок миють під шлангом холодною водою. А журналістам “плюсів” стало відомо страшну статистику – майже 30% пацієнтів диспансеру – здорові люди, котрих родичі запроторили у ту страшну лікарню.

А ще на 4-му поверсі медзакладу є так звана   “катівня”, де мали б заспокоювати найбільш агресивних. Натомість там знущаються над людьми котрі провинилися.

Більш детально дивіться у відео “Секретних матеріалів”.

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jB7aWfB0DRw&w=560&h=315]