Головна Новини Кандидат у президенти заявив, що нормально ставиться до відомого ведучого з Тернопільщини

Кандидат у президенти заявив, що нормально ставиться до відомого ведучого з Тернопільщини

Те, що між Володимиром Зеленським та Сергієм Притулою досить напружені стосунки, припускали неодноразово. І справді – український гуморист зі Збаража міг добряче пожартувати над новоспеченим кандидатом у президенти, приміром:

“Прикиньте, виходить Зеленський в другий тур, а там його чекає… пара #8 – Наталя Могилевська та Влад Яма!”

Потім, коли Зеленський зняв свій гучний ролик “Я іду у президенти України”, Притула і тут не пропустив можливості покепкувати – записав відповідь. Мовляв, я теж іду, тільки у відпустку.
Та нещодавно лідер Студії “Квартал 95” вирішив раз і назавжди поставити крапку у скандалах та чутках. І, можливо, цього б не сталося, та коміку поставили досить правильне питання – тікати від пояснень не було сенсу.

Зеленський стверджує, що цілком нормально ставиться до Притули, більш того, коли вони тільки починали свою концертну діяльність на Західній Україні, допомагав їм у Тернополі саме він – “Сірий”, як по-дружньому називає його гуморист, пише сайт znaj.ua.

“Ми знаємо один одного. Нормальний хлопець. Тролив мене? Ну молодий іще. Це гумор, дуже кльово. Він, до речі, мені сказав, що якщо наш фільм (“Я, ти, він, вона”) – ред) збере більші гроші, ніж його фільм (“Секс і нічого особистого”), то він прийде до “Кварталу 95″. Так що ми чекаємо на тебе, Сірий”, – іронізував Зеленський/