Головна Новини Тернопільський педагогічний університет танцювальним рекордом відсвяткував день народження (Відео)

Тернопільський педагогічний університет танцювальним рекордом відсвяткував день народження (Відео)

П’ятнадцятого квітня ТНПУ ім. Володимира Гнатюка святкував День університету, своє сімдесятидев’ятиріччя. До цього дня студенти та викладачі готувалися ретельно.

Програма дійства досить насичена: святкова літургія, урочисте відкриття унікального Біблійного саду, закладення пам’ятної капсули із посланням прийдешнім поколінням, цікаві зустрічі у Клубі успішних людей, святковий ярмарок, футбольний матч, театральний вечір та ін.

Наймасовішим та справді вражаючим дійством став танцювальний  флешмоб біля головного корпусу університет, участь в якому взяли близько двох тисячі  студентів із усіх факультетів ТНПУ, пише gazeta.te.ua
«Підготовка тривала протягом двох тижнів»,- розповідає магістр-філолог української мови та літератури Каріна Хичій, яка власне і займалася хореографією танцю разом із керівником танцювального ансамблю ТНПУ ім.В.Гнатюка «Веснянка» Людмилою Щур.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nRZqUA1Wjdc&w=560&h=315]

«Найважче у організації було зібрати усіх! Та, на диво, в кінцевому результаті усі були дуже відповідальні та об’єдналися у велику дружню сім’ю ТНПУ ТНПУ ім.В.Гнатюка»,- зазначає Каріна.

Студентка факультету педагогіки та психології Христина Глух  розповідає, що взяла участь у флешмобі та інших заходах  лише на добровільних засадах і відзначає, що все було досить добре організовано.

«Мене переповняють яскраві емоції! Я дуже рада, що навчаюся у ТНПУ, адже ми завжди організовуємо свята, які запам’ятовуються надовго!» – ділиться враженнями Христина.

Анна Валова