Головна Новини “Йому за це премію дадуть”, – збаражчанці поліцейський двічі виписав штраф, бо...

“Йому за це премію дадуть”, – збаражчанці поліцейський двічі виписав штраф, бо була без маски

Двічі оштрафквали збаражчанку Наталію Комарницьку за те, що оділа медичну маску. Жінка обурюється, що поліцейський поступав не чесно. Одже вперше, виписавши штраф, не дав жодних реквізитів для оплати. У результаті довелося платити не 170 грн, а 520. А вдруге за те, що на роботі зняла на хвиьку маску, щоб випити гарячої кави.

“Доброго дня.Хочу розповісти,щоб усі знали,як патрульна поліція Збаража нагріває громадян.Патрульний ,Чорноус Мирослав Андрійович,зловив мене без маски,перед різдвяними святами,виписав штраф, казав усно, що 170грн. алереквізитів не надав і куди йти з тими штрафами не пояснив. Пройшов час, я думала, що буде виклик до суду, як колись.

Нічого не приходило. Арештували мені всі банківські рахунки, я пішла в виконавчу службу, вже дали реквізити, і сума штрафу 520грн. Бо не вчасно оплачено штраф.

Вчора на роботі, я зняла маску попити каву, забіг патруль, той самий Чорноус, і каже давайте документ, штраф 170грн. Я йому кажу, що маска є, я зняла попити каву, він сказав що то мої проблеми, написав постанову, і знов нічого не кажучи дає копію постанови, де нічого добре не видно, і знову ненадає реквізити.В постанові написано, що штраф треба оплатити в срок 15 днів, але якщо нема реквізитів, то людина несплатить вчасно, і тоді через юстицію оплатить 520грн, а не 170. Отак нечесно нагрівають бідних людей.Я сьогодні пішла в поліцію поскаржитись, скаргу не приймають, а дали мені талончик, з реквізитами і пояснили,що маю оплатити 170 грн, на протязі 15днів, а чек про оплату принести,якщо не оплачу вчасно,то буду платити так як перший раз через юстицію і вже 520грн.

Наші люди законів не знають, і не розуміють різниці між протоколом і постановою. Пан Чорноус, мав би пояснити людині, бабці, яка має 2000 грн пенсіі. Йому за це премії, бо план по штрафах перевиконав. Хочу щоб люди знали,і не переплачували штрафи”, – написала жінка.