Головна Новини З Тернопільщини хочуть видворити шість іноземців

З Тернопільщини хочуть видворити шість іноземців

Цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант» стартували на Тернопільщині 1 вересня. Основна мета – нагляд та контроль за виконанням законодавства в міграційній сфері.

Упродовж місяця співробітники поліції спільно з працівниками Управління Державної міграційної служби та Служби безпеки України в області проводитимуть відпрацювання та перевірятимуть законність перебування на території краю іноземних громадян. В зоні особливої уваги будуть хостели, готелі, залізничні та автовокзали, розважальні, а також громадські заклади. 

За дев’ять днів профілактичних заходів правоохоронці виявили на Тернопільщині шістьох іноземців, які порушили міграційне законодавство. На даних осіб працівники Управління Державної міграційної служби в області склали протоколи за статтею 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім того, співробітники відділу міграційної поліції направили в міграційну службу подання про примусове повернення порушників до країни походження.