Головна Новини З Тернопільщини примусово видворили жительку Росії

З Тернопільщини примусово видворили жительку Росії

Під час проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері співробітниками міграційної служби у Тернопільській області виявлено громадянку Російської Федерації, яка перебувала на території України без наявних законних підстав та документів, які б надавали право законного перебування на території України на визначений термін. У результаті перевірки наявних у іноземки документів встановлено, що відносно неї працівниками міграційної служби попередньо було прийняте рішення про примусове повернення з України та зобов’язано її залишити територію України у відповідний термін. Дане рішення іноземною громадянкою не було виконано.

24 лютого 2021 року Тернопільським міськрайонним судом адміністративний позов УДМС України в Тернопільській області до громадянки Російської Федерації про примусове видворення за межі України було задоволено.

Тож, 25 лютого 2021 року з метою належного контролю виконання рішення про примусове видворення працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Тернопільській області здійснено супровід неврегульованого мігранта до пункту пропуску через державний кордон України “Сеньківка” та передано працівникам прикордонної служби