Головна Новини З голим торсом в тріскучий мороз: чоловік з Тернопільщини хоче встановити рекорд...

З голим торсом в тріскучий мороз: чоловік з Тернопільщини хоче встановити рекорд в столиці

Василь Шевчук

Для того, щоб бігти зимові трейли, 58-річному Василю Шевчуку з Тернопільщини одяг не потрібен. Навіть у тріскучі морози він бігає лише в шортах і рукавицях.  Іноді одягає ще шапку.

6 лютого 2022 року він буде бігти марафонську дистанцію з голим торсом в рамках зимового трейлу Wild North Way «Дихай вільно, біжи дико!». Захід відбудеться у Києві в Пущі Водиці, повідомляють у соцмережах, пише Наш День.

“У разі успішного фінішу Національний реєстр рекордів зареєструє рекорд «Найдовша відстань зимового забігу з голим торсом». Претендент на рекорд – Василь Шевчук з міста Хоростків Тернопільської області. Спортом займається все життя. Підтримує ідею кросу Wild North Way, що зима – це час для дикого бігу! Відомий своїми екстремальними зимовими захопленнями такими як закопуванням в сніг власного тіла з головою, забіги по снігу босоніж, найтриваліше перебування в ополонці тощо. Організовує спортивні змагання для дітей свого міста, богатирські ігри, змагання серед учасників бойових дій. Побудував у Хоросткові дитячий та спортивний майданчик, де тренуються усі охочі”, – йдеться у повідомленні.

Оголошення рекорду відбудеться 6 лютого 2022 року на фініші, орієнтовно о 14.00 у Києві в Пущі Водиці.