Головна Новини Зі школи з переламаним носом: на Тернопільщині юнак побив одинадцятикласника (Відео)

Зі школи з переламаним носом: на Тернопільщині юнак побив одинадцятикласника (Відео)

Сімнадцятирічний Максим Попів вже майже тиждень на лікарняному ліжку. Він одужує після операції на носі й вже потроху ходить. Каже, нині синці вже болять менше. Але ними було вкрите все обличчя. Так Максима вчив терпінню 19-річний Владислав.
– Пхає мене дуже сильно, я б’юся головою до дошки і пхаю його, він наносить мені, як мені сказали, бо я не пам’ятаю, удар по обличчю, – розповідає потерпілий Максим Попів.
Очевидців бійки було чимало. Тож деталі знає чи не кожен учень., повідомляє Медіатор. Так як Вадік його попихнув, Максим вдарив його в лице, Вадік віддав раз і Максим зразу впав на коліна, потім він хотів встати, Вадік його знову вдарив, – учень 9 класу Віталій Корабель.
Розбороняли хлопців школярі. З дорослих про інцидент ніхто ні сном ні духом.
– Вся бійка, казали дівчатами 11-го класу, тривала буквально 20 секунд, – директор школи Олександр Гасілін
Ці півхвилини обернулись діагнозом лікарів на півсторінки. Лікар Максима Оксана Питляр розповідає, дитина поступила із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і закритим переломом носа зі зміщенням. Юнаку провели операцію, його оглянув невропатолог, нейрохірург, окуліст.
Нині хлопець у задовільному стані. Штовханині хлопців передував конфлікт. Восьмого березня у сільському клубі молодший на 2 роки Максим Войцехівський покепкував з Максима, вітаючи його зі святом жінки. Та згодом Максим помстився.
– Ми були з хлопцями на 8 березня в клубі, Максим Войцехівський підколов Максима Попіва і на другий день Максим Войцехівський сам йшов додому, то Максим Попів вмазав йому в лице 2 рази, – каже учень 9 класу Віталій Корабель.
Максим Попів каже, зустрівся з дев’ятикласником, хотів поспілкуватися і з емоцій його попхав. Далі 9-тикласник пожалівся старшому другу і почав погрожувати Максиму в есемес. 19-річний месник очікував хлопця зранку дорогою в школу. Проте того дня Максима на уроки підвіз батько. Й тоді виникла ідея перенести помсту у стіни класу. В школі Вадим частий гість, тому освітяни його не прогнали. Матір потерпілого теж вчителює у цьому навчальному закладі. В монет бійки, вона викладала в іншому корпусі. Як колеги не впильнували учнів не розуміє.
– Хочеться, щоб діти були в школі захищені, щоб їм не загрожувала ніяка небезпека на території школи, віддаєш дитину абсолютно здоровою з дому, а через годину забираєш з такими травмами, це просто недопустимо, – мати постраждалого Марія Попів.
Пояснювати свій вчинок дев’ятнадцятирічний Вадим відмовляється. Говорити на камеру не хоче й дев’ятикласник, який образив Максима. Вибачатись особисто хлопці теж не поспішають. За тиждень потерпілого кривдники не навідали. Тим часом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею “Умисне легке тілесне ушкодження». Винним в інциденті загрожують виправні роботи або ж штраф. Рідні потерпілого кажуть, вимагатимуть справедливого покарання. А заяву заберуть лише в тому випадку, якщо отримають компенсацію за лікування.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=j0ilLHszXQg&w=560&h=315]