Головна Новини Зупинилися маршрутки, таксі та навіть патрульні автомобілі поліції – кременчани підтримали бойкот...

Зупинилися маршрутки, таксі та навіть патрульні автомобілі поліції – кременчани підтримали бойкот цін на пальне

Загальний страйк тривав годину –  із дев’ятої до десятої години ранку. У заторах опинилися рейсові автобуси, маршрутні таксі та навіть патрульні автомобілі поліції, пише Кременець City.

Ініціатором акції по Україні є громадська організація “Авто Євро Сила”. До цього вони попередили про проведення акції через мережу Facebook.

Долучилися до “Авто Євро Сили” і місцеві таксисти та водії, котрих ситуація із постійним здорожчанням на пальне не влаштовує.

Ініціатори акції вважають, що лише в такий спосіб можна привернути увагу уряду на безпідставне дорожчання пального. Якщо ж ситуація не зміниться, то далі дорога до Києва, кажуть представники “Авто Євро Сили”.

Як коментують ситуацію кременчани

Олександр: Ми вийшли на всеукраїнську акцію, бо куди вже далі терпіти. Пальне зростає в ціні ледь не щодня. Тут є «Авто Євро Сила». Також вийшли підтримати й інші небайдужі громадянин. Робитимемо це доти, поки не побачимо змін.

Богдан: Якщо буде потрібно, то будемо виходити щодня, і нас буде дуже багато. Основна мета – стабілізація ціни на пальне, це взагалі жах. У нас європейські ціни, а зарплатня низька. Нехай тоді піднімають і зарплатню по дві тисячі євро, як в Європі, і ми будемо мовчати. Вся України сьогодні підтримує цю акцію протесту.

Віталій: Я сьогодні на службі, тому не можу щось коментувати. Ми саме їдемо на виклик. Але, як людина, я підтримую водіїв, адже у самого є і ціни на пальне “б’ють по кишені”.

Руслан: кожна людина повинна мати свою думку. Сьогоднішня акція у Кременці відбувається по усьому місту. Думаємо, що це не остання. Хоча серед водіїв є різні думки. Коли ми пропонували приєднатися, то були й такі, що “культурно” нас посилали. Якщо хтось заможний, дозволяє собі купити машину за 60 000 тис доларів, то йому і ціна на паливо влаштовує.

Фото: Вікторія Іваницька, “Авто Євро Сила”