Головна Новини Зручність оренди автомобілів для туристів

Зручність оренди автомобілів для туристів

Туристична поїздка на море – це завжди приємні враження, відвідування пам’ятних місць, екскурсії та багато іншого. Нерідко в дорогу їде відразу кілька людей, адже багато подорожують сім’ями, а тому неминуче виникає бажання, щоб дозвілля було не тільки цікавим, але і максимально комфортним. І в такій ситуації не обійтися без оренди особистого автомобіля, який дозволить відчути максимальну свободу переміщення по курортах.

Оренда автомобіля у SibAvto.ua є досить простою процедурою. Вимога до клієнта – вікове обмеження від 23 років. Співробітникові підприємства необхідно надати паспорт і посвідчення водія. На момент підписання договору посвідчення має бути водійський стаж має бути не менше трьох років.

Поїздка від аеропорту або вокзалу

Орендувати автомобіль можна з доставкою до точки прибуття – вокзалу чи аеропорту, і це дійсно зручно, оскільки після довгої поїздки або перельоту немає ніякого бажання і можливості йти з важкими дорожніми сумками до громадського транспорту. При такій формі прокату транспорт залишається в обумовленому місці і буде відразу ж готовий до використання орендарем.

Автомобілі в прокат здаються завжди ретельно перевірені, без будь-яких механічних поломок, тому в процесі поїздок по місту у водія не виникатиме побоювань за стан транспортного засобу. Машини практично завжди поставляються з повним комплектом опцій – вони обладнуються кондиціонерами, головними пристроями і акустикою, бортовими комп’ютерами і, природно, подушками безпеки.

Повна захищеність від усіх проблем

Водій-турист, який взяв в прокат автомобіль, може їздити по місту без побоювань, так як машина застрахована від усіх можливих загроз. На ній можна просто відправитися в романтичну нічну прогулянку або їздити по екскурсіях, не боячись можливості ДТП на завантажених вулицях, що виникли через новачків, які опинилися на дорозі майже вперше.

Водій на прокат

Крім автомобіля в оренду у компанії SibAvto.ua можна взяти також водія, який володіє англійською мовою та вам, як туристу не доведеться думати на відпочинку про переїзди, а повністю насолоджуватися краєвидами та релаксувати в дорозі. Ця послуга ще вигідна й тим, що водій повнстю несе відповідальність за авто, та не потрібно сплачувати заставну суму.

Повертаючись додому

Коли треба буде повертатися додому, орендар може просто і з комфортом закінчити поїздку, залишивши машину біля вокзалу або аеропорту. Це ще одна корисна опція прокатних компаній – орендодавець надсилає свого водія, щоб той забрав машину, а орендарю не доведеться їхати з важким багажем на громадському транспорті через все місто.