Головна Новини Зросла кількість тернополян, котрі отримуватимуть гарячу воду цілодобово

Зросла кількість тернополян, котрі отримуватимуть гарячу воду цілодобово

Завдяки співпраці Тернополя та міжнародних організацій мешканці декількох тернопільських будинків мають можливість отримувати гаряче водопостачання цілодобово. Зокрема, з 24 січня таку послугу почали отримувати мешканці першого під’їзду на вул. Купчинського, 9.

Також цілодобовим гарячим водопостачанням користуються мешканці квартир у будинках за адресами: бульвар Симона Петлюри, 4, 6; вул. Корольова, 8 (перший та другий під’їзди); вул. Корольова, 10; вул. Купчинського, 7 та вул. Купчинського, 9; бульвар Петлюри, 1,3, вул. В.Великого, 3 та ін.

Отримувати гарячу воду цілодобово мешканці мають можливість завдяки встановленню ІТП (індивідуально-теплових пунктів) за кошти міжнародних організацій. Наразі у місті вже встановлено 87 таких ІТП, з них на 19-ти – налагоджено подачу гарячої води цілодобово.

Роботи у інших будинках тривають.

Нагадаємо, що в рамках співпраці міської ради та міжнародної екологічної фінансової корпорації NEFCO, у Тернополі продовжується реалізація програми зі встановлення ІТП у багатоповерхівках. Ці пункти забезпечують автоматичне регулювання температури у помешканнях, відповідно до погодних умов та цілодобову подачу гарячої води під час опалювального сезону. Також аналогічні проекти з питань термомодернізації реалізовуються в рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку та Світовим банком.