Головна Новини Знову нічна ДТП у Тернополі: мотоцикліст у важкому стані. Фото

Знову нічна ДТП у Тернополі: мотоцикліст у важкому стані. Фото

Близько півночі 13 серпня ДТП трапилася на проспекті Злуки. Мотоцикліст  на величезній швидкості врізався у техніку, яка здійснює ремонтні роботи на даній ділянці дороги. Тут, за повідомленнями сайту Тернопіль житлово-комунальний,   розпочали роботи з влаштування підвищеного пішохідного переходу. На сайті комунальників про це було оприлюднено декілька повідомлень, зокрема останнє – за декілька годин до початку робіт. Очевидно, що до роботи приступили вночі, щоб не припиняти рух транспорту вдень, адже проспект Злуки є важливою артерією міста.

Мотоцикліст за словами очевидців гнав на швидкості не менш, як 120 кілометрів  за годину. Як припускають мешканці найближчих будинків, саме він впродовж останніх двох чи трьох днів неодноразово порушував спокій усіх надзвичайно швидкою їздою проспектом. На своєму транспортному засобі “Шумахер” так газував, що у багатоповерхівках трусилися вікна і вдень, і вночі. “Наїздився”, – перемовляються між собою присутні. Чи постраждала саме та людина, про яку говорять, наразі не відомо. Навіть у ці хвилини на місці події чимало свідків та калюжа крові, а також транспортний засіб – мотоцикл на іноземних номерах. Шолом горе-водія до зараз лежить серед дороги. Його, за словами очевидців, у важкому стані забрала швидка допомога.

До слова, підвищений пішохідний перехід на цій ділянці облаштовують саме для попередження дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів та зниження швидкості автотранспорту під час руху. Адже, на жаль, культура водіння у Тернополі, особливо на нещодавно  відремонтованих дорогах, бажає кращого.