Головна Новини Знайшлися зловмисники які викрали звіт тернопільського нардепа

Знайшлися зловмисники які викрали звіт тернопільського нардепа

649749Зловмисників, які викрали у Тернополі друковану продукцію одного з народних депутатів України, впіймали правоохоронці. Причетними до крадіжки виявилося двоє раніше судимих 20-річних юнаків. 

За словами міліціонерів, вийти на слід зловмисників допомогло відео, взяте з камер спостережень. Знайшли крадіїв на ринку в Тернополі.

 Підозрювані кажуть, що вони винесли пакунки на вулицю, а тоді викликали таксі та завезли все в пункт прийому макулатури.

Нагадаємо, що 17 березня в міськвідділ міліції від мешканця Тернополя надійшло повідомлення про крадіжку. 

Чоловік заявив, що в ніч з 16 на 17 березня з приміщення готелю “Україна”невідомі особи викрали частину друкованої продукції, а це сорок тисяч примірників звіту за сто днів роботи одного з народних депутатів України.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, звіти зберігалися у загальнодоступному місці.

Міліціонерам вдалося встановити, що 80 пачок по 500 примірників невідомі встигли здати в пункт прийому макулатури.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваним інкримінують частину 2 статті 185 ККУ – крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Також вирішується питання про обрання для зловмисників міри  запобіжного заходу.