Головна Новини Згоріло авто яким користувався секретар та особистий помічник Архієпископа Тихона

Згоріло авто яким користувався секретар та особистий помічник Архієпископа Тихона

Очевидці повідомили про залишки від автомобіля, який, ймовірно згорів, марки BMW реєстраційний номер ВС 5057 КР, який на підставі реєстраційних документів належить імості клірика Кафедрального Собору Різдва Христового Тернопільсько-Бучацької Єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) отця Василя Божаківського.

Автомобіль горів по вулиці Чернівецька, 53 під вікнами помешкання де проживає родина Божаківських, близько третьої годині ночі 25 листопада 2020 року.

о. Василь Божаківський

Виклик до пожежної служби поступив  о 03 год. 02 хв., 25 листопада 2020р., – розповів  помічник начальника Управління ДСНС у Тернопільській області з питань зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Ірина Крупа.

З’ясувалось, що на Чернівецькій горить автомобіль. Пожежники оперативно прибули та ліквідували загоряння.  За інформацією ДСНС, обійшлось без людських жертв.  Зранку 25 листопада  біля згорілої автівки вже працювали слідчі, прокоментувати подію – відмовились та порадили звернутись у пресслужбу відомства.

 Відомо лише, що ані водій, ані інші автомобілі не постраждали.

https://youtube.com/watch?v=iI9opgOel6g%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%3A

Пресслужба Тернопільської єпархії ПЦУ