Головна Новини Зведений загін тернопільських поліцейських нестиме службу в зоні ООС (Фото)

Зведений загін тернопільських поліцейських нестиме службу в зоні ООС (Фото)

18 травня на схід відбув зведений загін поліцейських Тернопільщини. Правоохоронці змінять своїх колег, котрі вже понад три місяці несуть службу на Луганщині.
З настановами про дотримання дисципліни та порядку до підлеглих звернувся начальник Головного управління Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол.
-Два місяці ви перебуватимете в бойових умовах, у ваших руках буде зброя, – тому дотримання законності та дисципліни – найперша і найголовніша вимога. Пам’ятайте також, що по вашій  поведінці жителі сходу судитимуть загалом про Тернопільщину, тому ведіть себе достойно.
Голова Тернопільської державної адміністрації Володимир Труш побажав поліцейським повернутися додому в такому ж складі, у якому вони відбувають на схід.
– Сьогодні вас може підстерігати дві небезпеки – ворожа куля та вірусна недуга. Тому будьте згуртованими, бережіть себе й один одного, не забувайте також про правила гігієни.
Весь склад зведеного загону – це бійці з досвідом. З новачків – Андрій Володимир, інспектор роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль».
-Я розумію завдання та виклики, які стоять перед нами. Знаю, що буде нелегко, розумію хвилювання рідних. Проте переконаний, моя робота вибухотехніка дуже потрібна, адже з непідконтрольних територій дуже часто намагаються перевезти зброю та вибухівку. Для мене це ще й професійний досвід.
На щасливу службу поліцейських благословив священник.